Șansele de a câștiga depind de mulți factori, pe care niciunul dintre ei nu îl puteți controla.

 

Plata

Plățile sunt procentul din banii jucați care se returnează jucătorilor ca câștiguri. Variază foarte mult de la joc la joc. De la minimul unor jocuri de extragere, până la maximul de jocuri online, cum ar fi bani de poker. Pentru newslots este de 74%, în timp ce pentru videolottery ajunge la 88%.

Acest lucru nu înseamnă că de fiecare dată când joci vei primi 88% din bani înapoi. Aceasta înseamnă că, dacă ați putea face suficiente rotiri pentru a acoperi toate combinațiile posibile de mașini (aproximativ 80 de milioane), atunci ați putea primi 88% din banii dvs. înapoi.

 

Care este probabilitatea

În jocurile de noroc, unii termeni ne spun cât de probabil este să câștigi, dar o fac diferit.

Probabilitatea este numărul de rezultate câștigătoare împărțit la numărul total de rezultate posibile

Cota este un raport între numărul rezultatelor pierdute și numărul rezultatelor câștigătoare sau este raportul dintre probabilitatea unui eveniment și probabilitatea ca un astfel de eveniment să nu se întâmple.

Îmbunătățiți șansele

Nu puteți crește șansele de a câștiga. Niciun factor extern, cum ar fi un anumit moment al zilei, cât de mult joci sau cât de norocos te simți, nu poate afecta rezultatul.

Ruletă și alte jocuri de noroc

Nu contează ce se întâmplă în jocurile anterioare. Nu poate afecta în niciun fel rezultatul pariurilor ulterioare, care este complet independent. Nu puteți îmbunătăți șansele de a câștiga într-un joc de noroc, cum ar fi ruleta sau alte jocuri de cazino. În sistemele de jocuri online, procentul sumelor pariate destinate câștigurilor este de 90%, totuși nu există nicio modalitate de a vă asigura că veți fi câștigătorul.

„Jocuri de îndemânare”

Pariurile sportive și jocurile de cărți pot necesita o anumită abilitate pe termen scurt. Totuși, pe măsură ce evenimentele și piesele de teatru cresc, implicarea ta emoțională ajunge să joace un rol și să-ți influențeze jocul. În plus, nu există nicio modalitate prin care să puteți lua în considerare toți factorii care pot influența o competiție, cum ar fi condițiile meteorologice, condiția psiho-fizică a sportivilor și multe altele. Practic, nu poți controla toate șansele de a câștiga în jocurile de îndemânare.

Majoritatea oamenilor supraestimează șansele de a câștiga și uită că este mult mai ușor să pierzi. Au o credință specială despre joc.

Pentru a vă testa convingerile, luați în considerare următorii pași data viitoare când veți juca:

@ Notează ce crezi că s-ar putea întâmpla

@ Notează ce se întâmplă de fapt

Faceți acest lucru de cel puțin 10 ori, pentru a testa dacă predicțiile dvs. s-au dovedit a fi corecte. Dacă nu sunt, poate că trebuie să vă regândiți modul de gândire despre joc.