Dirección General de Ordenación del Juego, organismul național spaniol pentru reglementarea jocurilor de noroc, anunță deschiderea unei licitații pentru realizarea unor studii de cercetare privind tulburările rezultate din activitatea de jocuri de noroc pentru anul 2024.

Autoritatea informează că doritorii au timp până pe 6 mai pentru a depune cererile de admitere, dar și celelalte documente care compun dosarul, apoi studiul trebuie efectuat până la 30 iunie 2025.

Anunțul a fost publicat în Jurnalul Oficial Spaniol, pe 5 aprilie. Extrasul din Ordin care prevede că solicitarea de atribuire trebuie depusă până la data de 6 mai, tot în format electronic, la organul de reglementare.

Scopul proiectului este conducă la realizarea unei „cercetări referitoare la prevenirea tulburărilor de joc” până la data de 30 iunie 2025.

Suma alocată acestei misiuni este de 950.620 euro, urmând să le fie oferită celor care au obținut cel mai bun punctaj pe baza documentației pe care o prezintă.

Ordinul de licitație și toate informațiile necesare pot fi consultate pe site-ul Direcției Generale de Ordenare a Jocului, precum și la Base Nacional de Subvenciones, ori prin vizualizarea directă a anunțului de licitație, care poate fi lecturat mai jos. 

Descarcă fișierul - BOE-B-2024-12119.pdf

.