Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Sergio Kun Aguero (34 de ani) a pariat pe Lionel Messi (35 de ani) la Cupa Mondială de fotbal din Qatar și a avut câștig de cauză după încheierea competiției. Lionel Messi (35 de ani) a câștigat Cupa Mondială cu Argentina, după 3-3 și 4-2 cu Franța, la loviturile de departajare.

După încheierea Cupei Mondiale din Qatar, Sergio Kun Aguero a dezvăluit că a pariat înainte de startul competiției că Lionel Messi va câștiga titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Lui Sergio Aguero i-a ieșit pariul. La finalul meciului cu Franța din finală, Lionel Messi a primit premiul „Balonul de Aur” al Cupei Mondiale din Qatar. Aguero a pariat 1.001 dolari, 942 de euro, pe reușita lui Lionel Messi și a încasat 8.264 de dolari, aproximativ 7.800 de euro.

„Pe 17 noiembrie, am pariat că cel mai bun jucător al Cupei Mondiale va fi Messi, iar abia acum am realizat”, a scris Sergio Kun Aguero, pe Instagram.

Aguero s-a retras din fotbal din pricina unor probleme medicale, pe când era jucător la Barcelona, unde spera să facă un cuplu de vis cu Messi, doar că prietenul său a fost nevoit să schimbe clubul, vara respectivă.