Bill Hornbuckle, CEO și președinte al MGM Resorts, consideră că ideea de a achiziționa LeoVegas Group pentru suma de 575 de milioane de euro va contribui la transformarea companiei în cel mai mare grup de jocuri și divertisment din lume.

Operatorul american de cazinouri MGM Resorts a anunțat că intenționează să achiziționeze compania suedeză de jocuri online LeoVegas a fost deja aprobată în unanimitate de Consiliul de Administrație al LeoVegas.

Hornbuckle crede că achiziția LeoVegas va oferi companiei o oportunitate unică de a crea o afacere globală de jocuri online la scară largă.

„Am avut un succes considerabil cu BetMGM în SUA și, odată cu achiziția LeoVegas în Europa, ne vom extinde prezența în jocurile online la nivel global. Credem că această ofertă creează o oportunitate interesantă care permite echipelor combinate MGM Resorts și LeoVegas să accelereze creșterea noastră globală în domeniul jocurilor digitale. Așteptăm cu nerăbdare să primim echipa LeoVegas în familia noastră MGM Resorts”.

MGM a identificat 3 motive-cheie pentru achiziție; oportunități strategice de a accelera creșterea și oferta de produse în afara Statelor Unite; prezența unei echipe de management de joc online cu experiență și capacități tehnologice superioare; un angajament pentru o creștere profitabilă continuă, deoarece a funcționat profitabil ca platformă, cu o creștere mare din 2014.