Un mare fotbalist și-a zis că nu mai este suficient doar să facă reclamă la jocuri de noroc (era reprezentant global pentru operatorul Mozzart Bet). 

Așa că a decis să-și deschidă propria casă de pariuri. Se numește Bruxo10.bet și este site-ul de pariuri sportive și de jocuri online deținut de starul mondial de fotbal Ronaldinho Gaúcho.

Într-o piață cu o marjă foarte mare de dezvoltare precum cea latino-americană, și mai ales cea braziliană, nu putea lipsi o casă de pariuri inspirată de unul dintre cei mai tehnici și mai charismatici fotbaliști.

Operatorul fostului jucător de la Barcelonei, PSG, AC Milan și Atlético Mineiro, printre altele, este înregistrat într-un paradis fiscal, Curaçao.

A sărbătorit cu footvolley

Ronaldinho a sărbătorit lansarea noii sale companii pe rețelele sale de socializare: „Este timpul să deschidem Casa Vrăjitoarei (în portugheză, Casa do Bruxo) pentru tine! A sosit Bruxo10.bet, casa de pariuri specializată în vrăjitorie. Ai o bănuială în timpul zilei? Vino să te distrezi cu noi”.

Site-ul deține o varietate de piețe de pariuri sportive, dar și o ofertă generoasă de cazinou online. Astfel, utilizatorii vor putea juca și sloturi de cazino live, de la Pragmatic Play, Play'n GO, Vibra Gaming și de la alți dezvoltatori.

Pentru a sărbători lansarea, platforma a organizat un eveniment de footvolley, la care a participat și starul brazilian.

Între timp, Brazilia așteaptă reglementarea sectorului pariurilor sportive și al jocurilor de noroc online. Deocamdată, avântul care părea să capete o eventuală ordine printr-un decret pare să-și fi pierdut din elan.

No último fim de semana, lançamos oficial a https:/t.co/pyp1TdC6DD. ????????‍♂️

⚽Foram dois dias de muita diversão e o melhor do esporte, com transmissão nas redes sociais oficiais do nosso bruxo @ronaldinho e canal SportTV.

Agora, vem fazer bruxaria no mundo dos palpites conosco! ???? pic.twitter.com/usSMOZf67O

— Bruxo10.Bet (@Bruxo10Bet) June 20, 2023 ">