Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Florin Roman, parlamentarul PNL care a inițiat legea auto-excluderii, a reacționat astăzi pe Facebook și a reluat un subiect prezentat pe larg de Playresponsibly, anume acela că ONJN licențiază folosind un formular, anulând practic legea lui, sub pretextul că, neexistând norme de aplicare, instituția are nevoie să meargă mai departe.
 
„Mulți baieti deștepți la Oficiul National al Jocurilor de Noroc. La finele anului trecut a fost promulgată o lege, pe care am inițiat-o ca deputat liberal, prin care încercam sa ferim copiii și dependenții de ”păcănele”. In termen de 30 de zile, urma sa apăra HG cu normele de aplicare. Care nu a apărut, întrucât Ministerul de Finante doarme in papuci.

Băieții deștepți de la ONJN au continuat licentierea pe banda rulantă. Și pentru ca legea Roman ii încurca au stabilit, adăugând la lege, o procedura de licențiere in baza unui simplu formular de proprie răspundere din partea operatorului! Adică au ocolit aplicarea legii. Iar când cel pus sa aplice legea o fentează e clar ca ONJN nu controlează și reglementează piața jocurilor de noroc.

Voi adresa chiar azi o interpelare ministrului de Finante in care voi cere răspunsuri legate de aprobarea HG privind aplicarea normei, dar și despre modul in care ONJN își permite de la sine putere sa adauge la o lege votată de parlament și promulgată de președintele României!”, a scris parlamentarul ardelean.
 
Subiectul la care se referă Florin Roman, prezentat de Playresponsibly, AICI.