Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

ULIS și FIFA Integrity Task Force au încheiat monitorizarea făcută pe parcursul Cupei Mondiale de fotbal FIFA 2022 din Qatar, competiție programată în intervalul 20 noiembrie-18 decembrie.
 
ULIS a asistat FIFA în monitorizarea în timp real a întregii competiții, una încheiată cu finala de vis dintre Argentina și Franța, asigurând o acțiune de răspuns coordonat și în timp util la orice amenințare sau alertă în timpul turneului.
 
FIFA a înființat un grup de lucru pentru a proteja Cupa Mondială de evenimente de aranjare a meciurilor și probleme legate de integritate.
 
FIFA Integrity Task Force informează că și-a încheiat monitorizarea Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022 fără a fi identificate amenințări de pariuri suspecte sau de manipulare a vreunuia dintre cele 64 de meciuri.
 
ULIS, care s-a alăturat FIFA ca membru al grupului de lucru pentru acest turneu, va continua să colaboreze cu FIFA ca membru al Grupului de lucru pentru integritate pentru alte competiții, având ca scop viitoarea Cupă Mondială a Femeilor FIFA 2023.
 
La Cupa Mondială de iarnă din Qatar au apărut suspiciuni de trucare înainte de startul competiției, când s-a zvonit că fotbaliștii din naționala Ecuadorului ar fi primit munți de bani, pentru a ceda meciul de deschidere, cu gazda Qatar.
 
Până la urmă, zvonul nu s-a adeverit, iar Ecuador a învins clar, scor 2-0, prin dubla lui Enner Valencia.