Primăvara este vestită în prima divizie de fotbal a României de câteva meciuri interesante programate în prima zi a lunii martie.

Unul dintre aceste partide o are protagonistă pe Rapid, care se deplasează la Botoșani, pentru duelul cu formația locală, joc planificat să înceapă la ora 20.30.

Rapid și-a asigurat calificarea matematică în play-off, la al doilea sezon de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Giuleștenii mai au de jucat în sezonul regular cu FC Botoșani, Hermannstadt și cu Farul Constanța. Doar confrutarea cu sibienii va fi pe teren propriu.

Adrian Mutu, tehnicianul Rapidului, spune că altele vor fi pretențiile în stagiunea viitoare, când se așteaptă investiții în aducerea de noi jucători din partea lui Dan Șucu și a lui Victor Angelescu.

„Vom da 100% și vom merge la victorie în fiecare meci. Nu există egal. E păcat să nu îți joci șansa cum ar trebui. Și în același timp vom încerca să construim o echipă pentru la anul, pentru că obiectivul va fi altul. După părerea mea, e un play-off de foc”.

Botoșani se pregătește de play-out, după ani la rând în care s-a bătut la locurile fruntașe. Vânzările en-gros de jucători și instabilitatea băncii tehnice au afectat parcursul echipei.

Rezultatele cu adevărat importante au fost obținute cu Marius Croitoru pe bancă. De la plecarea lui, formația moldavă „se caută”, iar patronul Valeriu Iftime rătăcește și dă semne evidente că vrea să renunțe.

Magnumbet oferă cota 2.2 pentru victoria giuleștenilor în Moldova.

Un meci cu implicații în zona play-off se dispută tot miercuri, 1 martie, de la ora 18:00, între CS Universitatea Craiova 1948, și FC Argeș.

Oltenii plâng după cele 3 puncte pierdute la masa verde cu Sepsi și speră să le recupereze la comisii, în sensul rejucării partidei cu pricina.

În schimb, piteștenii se află într-o pasă proastă. Echipa a adunat 12 meciuri la rând fără victorie. Ultimul succes datează de pe 30 octombrie, 1-0 cu UTA.

FC Argeș este pe 14, loc de baraj, la egalitate cu Hermannstadt, dar deasupra celor de la UTA și a Mioveniului.

Ambele marchează și peste 2.5 goluri are cota 3.05 la Magnumbet.