Compania MAGNUMBET este un brand autohton pe piața națională de gambling. Vine spre jucători cu o ofertă puternică de divertisment: pariuri sportive, slot-machine ori jocurile on-line. Este fruntașă și în zona de landbased.

Este preocupată de introducerea a noi tehnologii, upgradarea sistemelor existente și identificarea de noi oportunități. Are trei direcții pe care le vizează.

O primă direcție constă în cea mai de succes ofertă de parteneriat din domeniul pariurilor sportive, care are ca pilon principal terminale de pariere noi și performante, punând la dispoziția celor interesați parteneriate profitabile, suport tehnic, logistic, juridic și de management. Într-un cuvânt, toate instrumentele care permit o dezvoltare armonioasă și solidă a afacerilor pentru toate părțile implicate.

Prin cotele oferite, MAGNUMBET se poziționează în topul pieței de profil din țara noastră. Fiind considerată cea mai de succes ofertă de parteneriat pentru industria de profil, „Perla coroanei” MAGNUMBET, premiată anul precedent la secțiunea „Cea mai bună ofertă de parteneriat de colaborare în domeniul jocurilor de noroc în 2022”, a reușit extinderea la nivel național și va dezvolta pe mai departe oportunități de afaceri pentru cei interesați, punând în valoare expertiza, bunul simț și principiile consacrate de concurența loială în piața de divertisment națională.

Cea de a doua direcție sunt sălile dedicate sub marca MAGNUMBET, care fac parte din locațiile specializate de top din piață, oferă servicii de înaltă ținută jucătorilor pasionați și celor care doresc momente autentice de relaxare, prin atmosfera creată special pentru a permite clienților să se simtă efectiv răsfățați. Mijloacele de joc de ultimă generație puse la dispoziție de operator, urmate de Jackpot-urile atractive care se acordă cu generozitate celor perseverenți și norocoși, oferă jucătorilor o experiență unică.

Cea de a treia direcție pe care echipa de conducere, personalul operațional în cooperare cu programatorii români au dezvoltat-o, este platforma de jocuri care oferă clienților o combinație inspirată între o agenție de pariuri sportive online și un cazino virtual, ambele fiind integrate într-un sistem securizat de ultimă generație. Oferta de pariere MAGNUMBET include pariuri sportive, pariuri LIVE, pariuri loterii internaționale, pariuri virtuale și multe alte tipuri de pariuri.

Totodată, la MAGNUMBET, pasionații jocurilor de cazino online beneficiază de o ofertă excelentă la depunere, cu sute de rotiri și bonusuri consistente. Fidelitatea clienților este răsplătită bineînțeles, prin bonusuri generoase periodice cu o frecvență zilnică, săptămânală și lunară.

Marketing-ul a permis utilizarea de tombole promoționale cu premii consistente care au generat mulțumirile jucătorilor, exprimate cu fiecare ocazie, iar numărul mare de participanți, confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, poziția de top în care se află compania MAGNUMBET în acest moment.

Tehnicile de marketing îmbină grija pentru clienți cu necesitatea unor servicii profesionale, ceea ce a permis companiei să se poziționeze pe piața de profil, în așa manieră încât să ofere celor interesați momente de distracție, fără a permite dezvoltarea de adicții jucătorilor. Pentru companie, este important să fie percepută în piața de profil ca serviciu de divertisment promovarea jocului responsabil fiind prima regulă și baza afacerii MAGNUMBET.

Pentru că primăvara este anotimpul renașterii naturii și sufletului, pentru că MAGNUMBET este compania care, după o toamnă grea a legiferării haotice din domeniul jocurilor de noroc, a reușit să identifice soluțiile pentru a duce mai departe succesul în business-ul din gambling, ne dorim să aducem momente de bucurie pentru fiecare client și prosperitate în casa fiecărui partener și a celor care doresc să ni se alăture.