A început Campionatul Mondial de Fotbal și ai toate motivele să te bucuri. Magnumbet îți oferă cote nemaivăzute pe piața din România pentru meciurile de la Cupa Mondială. Nu trebuie decât să îți faci cont online la Magnumbet, să faci prima depunere, să rulezi depozitul și poți lua până la 500 de lei cash!

Olanda și Anglia sunt mari favorite în grupele lor

Oferta Magnumbet este extrem de generoasă. În faza grupelor, Magnumbet îți dă posibilitatea nu doar să pariezi pe meciurile zilei ci chiar să mizezi pe câștigătoarea grupei. După desfășurarea primelor meciuri din cadrul turneului mondial, în grupa A, Olanda pare desprinsă în favorită, după victoria obținută în fața Senegalului, scor 2-0. Astfel, cota la Magnumbet a Olandei este 1,20. Și, totuși, chiar și dacă a pierdut, Senegalul, echipă înțesată de nume importante, poate să câștige în continuare grupa. Echipa africană este creditată, acum, cu șansa a 3-a, și are cota 25 pentru câștigarea grupei, în timp ce ocupanta locului al doilea, Ecuador, are o cota de 4,5 pentru aceeași performanță. Qatar pare ieșită din cursă și pentru obținerea primul loc în grupă, Magnumbet oferă cota 100.

Și în grupa B este o favorită la câștigarea grupei, Anglia, cu cota 1,15, după ce echipa din Albion a câștigat detașat primul duel contra Iranului, scor 6-2. Urmăritoarele acesteia sunt SUA cu 6,50 și Țara Galilor cu 8,00 în timp ce Iran, ultima clasată, are cota 125.

Belgia – duel aprig cu Croația, iar Spania, cu Germania

Grupa F este una ceva mai echilibrată, Belgia și Croația fiind, în această ordine, creditate cu primele două șanse la câștigarea grupei, cu cotele 1,70, respectiv 2,75. Celelalte două componente ale grupei, Maroc și Canada, au cote 9, respectiv 10 să obțină primul loc în grupă.

Cel mai echilibrat duel pentru primul loc pare să fie în Grupa E, unde Spania și Germania au cote sensibil egale, 1,85, respectiv 2,10. Japonia este creditată cu 10 cotă, în timp ce Costa Rica are 50, la Magnumbet.

Portugalia și Brazilia, fără probleme?

Portugalia este favorită să câștige grupa H, cu o cotă de 1,65. Vine din spate Uruguay cu 3 cotă. Ultimele două echipe, Ghana și Coreea de Sud au aceeași cotă – 10.

În Grupa G, Brazilia este mare favorită, 1,35 cotă pentru ca să termine pe primul loc. Elveția și Serbia par să se lupte pentru locul al doile cu cote apropiate, 6,50, respectiv 7,50.Ultima e Camerun, cu o cotă de 15.