Campionul brazilian de la Paris Saint Germain ar fi pierdut o sumă uriașă jucând la cazinoul online, apoi s-a lăsat dus de un vârtej de emoții.

Totul a avut loc într-o emisiune live de streaming a fotbalistului brazilian Neymar da Silva Santos Júnior, cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr., care, după ce a pierdut în jur de un milion de euro (cu puțin sub salariul său lunar actual) jucând la cazinouri online, s-a răsfățat cu un amestec de plâns, țipete și râs.

Conectat în streaming live pe Twitch, așa cum o face adesea în timp ce joacă jocuri video, în urmă cu câteva zile, fotbalistul Paris Saint Germain a intenționat să-și arate performanța în direct la cazinoul online.

La puțin peste o oră după începerea streamului, O'Ney a recunoscut în fața camerei că a pierdut deja în jur de 5,6 milioane de reali brazilian, egal cu aproximativ un milion de euro.

Imagine a unui celebru portal de poker online, Neymar a fost batjocorit de cei care îl urmăreau în direct. Cineva i-a pus binecunoscuta coloană sonoră a filmului Titanic (My heart will go on, de Céline Dion), în timp ce Neymar plângea de disperare.

Arătându-se brusc bine dispus la scurt timp după momentul trist, fotbalistul a anunțat un videoclip ulterior pe youtube, apoi a închis imediat transmisiunea în direct.

Potrivit portalului brazilian ge.globo.com, totul a fost pus la cale minuțios: „Nu a fost nimic altceva decât un truc de marketing al casei de pariuri online, cu care Neymar a glumit în timpul Live. Nu a fost altceva decât o activare printr-un live și nu a existat nicio investiție din partea sportivului. Neymar, prin urmare, nu a pierdut niciun ban”.

Se pare că scopul nu a fost altceva decât să invite jucătorul obișnuit să ia în considerare pericolele jocurilor online, în condițiile în care pierderile pot fi substanțiale.