Legenda boxului mondial, fostul campion al greilor Mike Tyson, 57 de ani, a fost angajat ca ambasador de Rabona, operator de jocuri online. Americanul Mike Tyson, ambasador al pokerului, cazinourilor și pariurilor online pare o lovitură sub centură pentru concurență.

Chiar dacă vârsta fostului campion al greilor este destul de înaintată, legenda din spatele personajului fascinează. Și toate vin la pachet cu istoria sa controversată. Tyson a semnat cu operatorul de jocuri online și pariuri sportive Rabona, urmând să reprezente brandul și să propună mai multe promoții lovituri.

Cu Tyson, Rabona va găzdui streamuri live lunare pe canalele sale de Twitch și de Kick. În respectivele apariții, boxerul va interpreta diferite roluri pe platforma de jocuri online.

tyson.jpg
tyson.jpg

„Rabona se remarcă prin angajamentul său de a oferi o călătorie de joc plină de adrenalină. Așa cum am dat totul în ring, sunt încântat să aduc aceeași intensitate și spirit în lumea jocurilor online cu Rabona”, a spus Tyson, adăugând: „Pregătește-te pentru o experiență de joc de impact!”.

La rândul său, directorul de relații publice al Rabona, Mike Varius, a subliniat „prezența dinamică și dragostea autentică pentru jocurile online a lui Tyson, care rezonează profund cu spiritul mărcii”.

„La Rabona, scopul nostru este să creăm experiențe legendare și cine să ne reprezinte mai bine decât o legendă adevărată ca Mike Tyson?”, a subliniat oficialul.