Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie a lansat un nou serviciu, „Tell us something in trust” (Spune-ne ceva de încredere), pentru a facilita raportarea anonimă a activităților criminale și suspecte online.

Serviciul poate fi utilizat pentru a raporta activități precum:

@ Integritatea privind trucarea meciurilor și a pariurilor sportive;

@ Jocuri de noroc pentru minori;

@ Probleme de spălare a banilor;

@ Activități suspecte;

@ Jocuri de noroc sau activitate criminală fără licență.

Noul serviciu permite utilizatorilor să încarce în mod anonim informații justificative legate de raportul lor, cum ar fi fotografii și documente. De asemenea, utilizatorii pot trimite informații suplimentare prin e-mail sau prin poștă.

Există, de asemenea, o opțiune pentru utilizatori de a partaja informații de contact, dacă doresc să fie contactați cu privire la informațiile distribuite.

Serviciul poate fi folosit pentru a furniza orice informații despre care oamenii cred că se referă la activități criminale, în temeiul Legii privind jocurile de noroc din 2005, sau orice alte informații despre care consideră că pot fi utile Comisiei din perspectivă de reglementare.

Serviciul telefonic confidențial al Comisiei pentru raportarea anonimă a activităților criminale sau suspecte va continua să funcționeze normal.