Magnumbet îţi aduce cele mai bune cote la meciul Andorra - România, din Grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024, programat, sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, şi transmis în direct de Antena 1.

România începe o nouă campanie de calificare, fiind repartizată în Grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Se califică la turneul final din Germania, alături de echipa naţională a ţării organizatoare, primele două clasate în fiecare dintre cele zece grupe preliminare, alte trei locuri urmând a fi stabilite în urma play-off-urilor din Liga Naţiunilor, în martie 2024.

Andorra vine după cea reuşită campanie din istoria sa, cea din Liga Naţiunilor, acolo unde a terminat pe locul 3 în Grupa 1 din Liga D, în care a obţinut opt puncte (dublă victorie cu Liechtenstein şi două egaluri cu Moldova şi, respectiv, Letonia).

Andorra este antrenată din 2010 de Koldo Alvarez, un fost portar care a jucat în ligile regionale ale Spaniei şi care are 78 de selecţii în echipa naţională, acesta fiind şi cel mai longeviv selecţioner european!

În toamna anului trecut, naţionala micuţului stat din Pirinei a disputat două partide amicale, ambele pierdute, 0-1 acasă cu Austria şi 0-1 în deplasare cu Gibraltar, şi speră să înscrie măcar o dată cu România, cota 2,50 pentru pronosticul Gazdele Marchează la Magnumbet.

magnum goluri.jpg
magnum goluri.jpg

România începe campania de calificare pentru Euro 2024 după ce a ratat prezenţa la CM 2022 din Qatar (locul 3 în Grupa J, după Germania şi Macedonia de Nord, dar peste Armenia, Islanda şi Liechtenstein), iar în Liga Naţiunilor a terminat pe locul 4 în Grupa 3 din Liga B (după Bosnia-Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru) şi a retrogradat în Liga C.

România este a doua favorită la câştigarea Grupei I, după Elveţia, cu o cota de 5,50 la Magnumbet (Elveţia este prima cu 1,55, în timp ce Israel cu 6,50, Kosovo cu 10,00 Belarus cu 40,00 şi Andorra cu 1.000,00 sunt în urma „tricolorilor”).

Înainte de Cupa Mondială din Qatar, România a disputat două meciuri amicale, 1-2 acasă cu Slovenia şi 5-0 în deplasare cu Moldova, iar selecţionerul Edward Iordănescu nu concepe decât o victorie în Andorra, cota 1,22 pentru pronosticul 2 la Magnumbet.

Cele două selecţionate s-au întâlnit de patru ori în istorie, iar România a câştigat de fiecare dată cu Andorra, golaveraj total 15-1, ultima „dublă” având loc în preliminariile pentru CM 2006, când „tricolorii” s-au impus în deplasare cu 5-1 şi acasă cu 2-0.

Alte cote interesante propuse de Magnumbet pentru meciul Andorra - România:

-        1,68 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: oaspeţii să conducă la pauză şi să se impună la final;

-        1,79 pentru pronosticul peste 2,5 goluri: cel puţin trei goluri marcate, indiferent de scor;

-        2,50 pentru pronostucul Minutul primul gol 1-15: să se marcheze măcar un gol în primele 15 minute.