Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie a suspendat licența de operare a casei de pariuri bet-at-home.com Internet Limited.

Revizuirea și suspendarea ulterioară rezultă din îngrijorarea că activitățile ar fi putut fi desfășurate cu încălcarea legii, nu în conformitate cu termenii licenței, și că titularul de licență ar putea să nu fie eligibil pentru a desfășura activitățile autorizate. Presupuse responsabilitate socială și deficiențe împotriva spălării banilor au fost considerații-cheie în luarea deciziei de suspendare.

„Am notificat operatorul - scrie Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie într-o notă - că, în timpul suspendării, ne așteptăm ca acesta să se concentreze pe tratamentul echitabil al consumatorilor și pe informarea completă a acestora cu privire la orice evoluție care îi afectează.

Suspendarea nu împiedică operatorul să permită consumatorilor să-și acceseze conturile și să retragă fonduri. Bet-at-home.com Internet Limited, care operează bet-at-home.com, bet-at-home.co.uk și uk.bet-at-home.com, poate fi contactat prin intermediul site-ului său”.