În timp ce Manhattan a închis site-ul său de păcănele, un operator străin se laudă că va primi licența de luna viitoare și va da buzna pe piața românească.
 
Brandul respectiv se numește WorldMatch și cei care îl conduc susțin că va opera în România începând cu 1 martie.

Catalogul cu produse al brandului conține sloturi online, jocuri de masă, video poker. Societatea are sediul în Italia.

Andrea Boratto, CEO-ul companiei, a comentat, folosind obișnuitele cuvinte mari specifice prezentărilor, în presa italiană: „Suntem încântați că ne-am obținut licența de joc în România.
 
Acest succes subliniază angajamentul nostru față de expansiunea globală și ne întărește poziția de partener preferat pentru operatorii de cazinouri online din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu partenerii locali reglementați pentru a oferi o experiență de joc extraordinară pentru jucătorii români”.
 
world.jpg
world.jpg
Andrea Boratto este prezentat în presa de specialitate ca un pasionat de alpinism. „Îmi place să rămân simplu și să mă concentrez pe obiectivul meu, care m-a ajutat foarte mult să duc compania la noi culmi, la fel ca alpinismul”, spune Andrea Boratto.

A făcut pionierat în Malta

WorldMatch oferă soluții de jocuri operatorilor de cazinouri online începând cu anul 2000. Cu sediul în Italia, oferta globală WorldMatch cuprinde peste 200 de jocuri: 160 de aparate de slot, 30 de jocuri de masă și toate variantele de Video Poker, pentru desktop și dispozitive mobile.
 
„Există tone de companii care oferă zilnic cel mai mic preț, calitatea este cheia, nu prețul”, adaugă Andrea. WorldMatch este prima companie ajunsă în Malta, o țară devenită în timp paradis fiscal.
 
„Gândiți-vă că atunci când am ajuns nu exista nici măcar un organism de reglementare în industrie și că noi înșine am contribuit cu opinii pe teme specifice la elaborarea primului regulament din Malta privind jocurile de noroc”, afirmă italianul.