Comitetul de Sănătate al Senatului din New Jersey organizează o audiere cu privire la posibilitatea interzicerii fumatului în cazinouri.

Senatorul Joe Vitale, președintele Comisiei Senatului pentru Sănătate, Servicii Umane și Persoane Vârstnice din New Jersey, a declarat că această comisie va organiza o audiere publică cu privire la legislația care ar interzice fumatul în cazinouri. Inițiativa poartă numele „Legea privind aerul fără fum”.

O audiere privind proiectul de lege S-264 este programată pentru următoarea reuniune a comisiei, pe 13 februarie, la ora 13.00.

Senatorul Vitale (D-Middlesex) este unul dintre principalii susținători ai proiectului de lege, spunând: „Această audiere le va oferi celor afectați de legislație posibilitatea de a-și exprima opiniile și de a împărtăși informații relevante despre interzicerea propusă, de fumat în cazinouri.

Salutăm o discuție amănunțită cu comitetul despre modul în care acest proiect de lege va afecta angajații cazinourilor, clienții și industria jocurilor de noroc. Așteptăm cu nerăbdare o audiere productivă și informativă cu privire la o problemă importantă”.