În urma investigațiilor efectuate de 888Poker, caz care a dus la suspendarea a 77 de conturi, jucătorii afectați de comportamentul ilegal implementat în turneele MTT (o metodă de poker de turneu structurată pe mai multe mese) au fost identificați.

Astfel, au fost demarate procedurile de compensare a pierderilor suferite ca urmare a unui astfel de comportament, în valoare totală de aproape 300.000 de euro (293.843 euro).

În total, 2.353 de jucători au fost identificați și au primit rambursări. Pe 9 ianuarie 2023, 888poker a anunțat blocarea unui software conceput pentru a crea un avantaj ilegal în detrimentul jucătorilor.

Datorită instrumentelor de monitorizare, camera de poker 888 detectase o serie de comportamente abuzive implementate în turneele MTT de către un grup de jucători, bănuiți că au folosit un software neautorizat.

Cele 77 de conturi suspecte au fost suspendate și, în paralel, s-a lucrat pentru identificarea jucătorilor afectați de comportament ilicit, pentru a compensa eventualele pierderi suferite din cauza unei astfel de situații.