Face ce face Cemarbet SRL și intră periodic pe radarul autorităților. Compania pe care operează casa de pariuri online și offline Get's Bet a fost prinsă cu minori în agenție, la o unitate terestră din Buftea (Mogoșoaia). Și nu cu unul, cum s-a mai întâmplat în trecut, ci cu 3 minori!

Totul a pornit de la controlul și sancțiunile lăsate ca urmare a unei razii a Poliției. Astfel, chemată să aplice legea de ancheta făcută de oamenii legii, ONJN a fost nevoită să dicteze măsuri.

Dar, vom vedea într-un alt episod, pedepsele doar mângâie pe crește gigantul ceh, care în România conține și niște români minoritari (familia Ghețu).

bufteaminori
bufteaminori

Cemarbet este obișnuită să treacă pe la casieria Trezoreriei statului. După ultima infracțiune a încasat o amendă de 25.000 de lei. A strâns o sumă consistentă de plătit, în urmare sancțiunilor impuse după controale.

Într-un an calendaristic, Cemarbet a „vărsat” la Buget suma de 255.000 de lei, de pe urma celor 14 sancțiuni aplicate, arată un raport al ONJN. Dintre aceste sancțiuni, două au fost avertismente.

ghetsmogosoaia
ghetsmogosoaia

Cemarbet, prin parteneriatul Get's Bet-SC Mixbar&Games SRL, a intrat în rapoartele Poliției din Mogoșoaia. Iată informarea pe care Poliția Buftea a trimis-o la ONJN, document în urma căruia a fost judecat operatorul. Se menționează clar că un număr de 3 minori au fost prinși jucând la păcănele în respectiva locație.

politiamogosoaia
politiamogosoaia

Playresponsibly a solicitat un punct de vedere de la Cemarbet. Dacă în alte ocazii s-a dovedit receptivă, de această dată, societatea a găsit de cuviință să tacă.

Redacția a făcut duminică o vizită la agenția din Buftea prinsă cu 3 minori jucând la aparate. La locația situată pe strada Constantin Brâncoveanu, la numărul 20, am avut surpriza să aflăm că nimic nu s-a întâmplat: păcănelele nu și-au pierdut licența de funcționare.