Demonstrație de forță etalată în inima Regatului Unit, la cel mai mare târg de pe piața jocurilor de noroc – ICE London 2023, de o companie din domeniu care operează puternic atât în România, dar și la nivel european. Este vorba despre Superbet.

La ICE London 2023 (7-10 februarie), Superbet Group a adus peste 150 de persoane. Sunt angajați ai companiilor Superbet din România, cât și din afară, Polonia, Croația, Serbia și Belgia, țări în care firma este prezentă.

Este vorba despre angajați de la toate nivelurile (betting, online, xgammes) și zona operațională. În plus Superbet are, ca în fiecare an, și invitați din diferite organizații, jurnaliști, dar și „atârnători”. Este cel mai voluminos grup deplasat de o companie din domeniu la un eveniment de asemenea amploare.

Cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, Superbet și-a cazat o parte din oameni la DoubleTree by Hilton, unde a rezervat nu mai puțin de 54 de camere (twin, triple, suite și apartamente). Dacă am calcula doar pentru acest hotel, unde media pentru o cameră închiriată este de câteva sute de euro pe noapte cu mic dejun inclus, costurile se ridică la circa 100.000 de euro.

Pentru cazare, transport și diurnă pentru tot grupul, Superbet ar fi alocat aproximativ 500.000 de euro. Acum, dilema noastră este: cine ocupă locul 2 sau 3 pe podiumul gambligului românesc?