V-ați întrebat vreodată cât de mult cheltuiți pentru jocurile de noroc într-un an?

Răspundeți gândindu-vă nu doar la ultimele ori în care ați jucat, ci încercați să vă amintiți cum ați jucat în ultimele două luni. Dacă jucați mai multe jocuri, dați răspunsurile care se apropie cel mai mult, în medie, de modurile dvs. de joc.

Cheltuiți mai mult decât vă imaginați? Verificați-vă dorința de a vă schimba.

Jocurile de noroc pot fi o formă costisitoare de divertisment. Dacă doriți să cheltuiți mai puțin, consultați instrumentele noastre pentru a recâștiga controlul.

Cheltuiți mai mult decât vă așteptați? Aflați despre strategiile de gestionare a banilor pentru a recâștiga controlul asupra cheltuielilor.

Cu cât mai mulți oameni se joacă și încearcă să-și recupereze pierderile, cu atât se acumulează mai multe datorii. Aceasta este situația ta?

„Urmăriți pierderile” în speranța de a câștiga și de a vă putea achita datoriile? Nu aceasta este modalitatea de a învăța cum să gestionați mai bine banii, să nu mai vorbim de cea care vă va permite să achitați datoriile.

Jocurile de noroc necontrolate duc adesea la pierderi mari. În aceste cazuri există adesea probleme economice care reprezintă principala motivație care duce la cererea de ajutor. Un jucător care se luptă nu prea are sens asupra valorii banilor și are o capacitate redusă de a-i gestiona. Dacă vă recunoașteți în această descriere, poate fi util ca resursele dvs. financiare să fie gestionate cu ajutorul familiei, prietenilor sau persoanelor de încredere.

Acest lucru nu exclude faptul că este posibil să aveți nevoie de sfatul unui avocat sau unui contabil pentru a vă gestiona activele.

Cu toate acestea, rețineți că există câțiva pași simpli pentru a vă readuce finanțele la un regim acceptabil.

Stabilirea unui buget vă poate oferi o perspectivă clară asupra finanțelor dvs. și asupra proporției veniturilor dvs. dedicate jocurilor de noroc.

Chiar dacă ați decis să reduceți sau să vă opriți jocurile de noroc, este util să vă protejați activele și finanțele împotriva riscului de a cheltui mai mult decât vă puteți permite.

Recuperarea datoriilor face parte din procesul de recuperare a jocurilor de noroc excesive. Cel mai bun mod de a ieși din datorii este de a stabili o sumă durabilă de rambursat în fiecare săptămână sau lună. Zi de zi, datoria dvs. globală va scădea și veți câștiga încredere și abilități mai bune în gestionarea banilor.

Înainte de a stabili un buget, trebuie să fiți clar cât de mult și cum cheltuiți banii.