Un individ de 26 de ani a încercat o tâlhărie într-o sală jocuri din Craiova cu un pistol. A fost pus pe fugă de către casiera pe care o ameninţa, după care a vândut maşina pe care a folosit-o, fără să aibă permis, la dezmembrări.

Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi, în 7 septembrie, de către o tânără de 25 de ani din comuna doljeană Pleniţa, că în timp ce era la serviciu, într-o sală de jocuri din Craiova, a fost ameninţată cu un pistol de un bărbat, care avea faţa acoperită, fiindu-i solicitaţi banii obţinuţi din încasări.

Poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Ţuglui, bănuit că ar fi comis fapta, stabilindu-se că, în noaptea de 6 spre 7 septembrie, ar fi condus în Craiova un autoturism până lângă sala de jocuri, ar fi intrat acolo având faţa acoperită cu o mască şi purtând mănuşi chirurgicale, unde ar fi ameninţat cu un pistol angajata, cerându-i banii din încasări, informează IPJ Dolj.

Angajata a refuzat şi a reuşit să iasă din sală, motiv ce l-a determinat pe tânăr să părăsească incinta, fără a intra în posesia vreunei sume de bani.

Marţi au avut loc 3 percheziţii domiciliare în Craiova şi în comuna Ţuglui. În Craiova, poliţiştii au descoperit un pistol de tipul celor neletale supuse autorizării şi 12 cartuşe.

Pistolul, cartuşele precum şi hainele au fost ridicate pentru cercetări. 3 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Autoturism vândut la dezmembrări 

Totodată, poliţiştii au găsit şi autoturismul folosit, într-o locaţie de lângă Craiova, ce aparţine unui bărbat care lucrează în domeniul dezmembrări auto, stabilind că autoturismul ar fi fost vândut la data de de 14 septembrie de tânărul bănuit de comiterea faptei, pentru 2.500 de euro.

În autoturism, poliţiştii au găsit o pereche de mănuşi şi o mască chirurgicală.

Poliţiştii au mai stabilit că tânărul de 26 de ani nu are permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi conducerea unui vehicul fără permis. Miercuri a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.