Entain, care deține mai multe mărci de poker, este investigată pentru fosta sa afacere online de pariuri și jocuri de noroc care vizează Turcia.

Entain, cel mai important grup mondial de pariuri sportive, jocuri și divertisment interactiv, care deține mai multe mărci de poker, este în discuții cu privire la un acord de urmărire penală amânată cu Crown Prosecution Service - CPS, o instituție deținută de stat care operează în Anglia și în Țara Galilor, care servește ca procuror în cauze penale și lucrează pentru a ajunge la o soluționare a anchetei efectuate de HM Revenue & Customs, o agenție de drept care investighează infracțiunile fiscale organizate grave.

Acest lucru a fost anunțat chiar de operator, într-o notă.

„În noiembrie 2019, Entain Holdings (UK) Limited, o filială a Companiei, a primit o comandă de producție de la HM Revenue & Customs prin care i-a solicitat să furnizeze informații referitoare la fosta afacere de pariuri și jocuri online a Grupului, din Turcia, pe care a avut din 2011 și până la vânzarea sa în 2017.

La acea vreme, Grupul a înțeles că ancheta HMRC era îndreptată către o serie de foști furnizori terți, legate de procesarea plăților pentru pariuri și jocuri online din Turcia. La 21 iulie 2020, compania a anunțat că HMRC își extinde sfera investigației și analizează potențiale infracțiuni corporative comise de una sau mai multe entități din cadrul Grupului”, se arată în comunicat.