De aproximativ un an de zile, piața jocurilor de noroc este mitraliată permanent cu schimbări legislative sau, pur și simplu, amenințată cu desființarea de către politicienii mai radicali.

În această perioadă de timp s-au întâmplat multe, dar și o mulțime de dezbateri, negocieri, întruniri, ședințe în diverse comitete și comisii parlamentare etc. Playresponsibly a identificat  în jur de o sută de astfel de adunări populare, fiecare cu specificul și importanța sa.

În acest hățiș interminabil, am remarcat o persoană care a reușit să puncteze tot ce s-a organizat sau mișcat în această perioadă.

Fie că a avut în fată pre-calviția ministrului Câciu, ceafa de valutist a prea-interimarului Pocora, masca de inteligență a lui Cristi Pascu, vocea pițigăiată a lui Doru Gheorghiu, ironia Odettei Nestor, histrionismul salvator al senatorului Roman, aerele de divă ale Liliei Marin, furia premierului Ciolacu, fruntea miniona a deputatului Simonis, aerele de Rică Venturiano venite dinspre Opoziție, setea de ordonanță a ministrului Boloș sau dispozitivul shoulder to shoulder, împreună cu ONJN-istul Godeanu, prezent prin comisiile parlamentare, etc.

Ei bine, omul care le-a văzut aproape pe toate se numește Vlad Soare, președintele Federație Organizatorilor de Jocuri de noroc - FedBet. Vlad Soare are suta la purtător și finalizarea unei linii  legislative pare destul de îndepărtată, să-l ferească actuala Coaliție de zicala „Că unde merge suta intră și mia”!

Nu de alta, dar omul chiar o să le puncteze pe toate!!!