Alexandru Dan Ghiță a luat singur cuvântul și a răspuns neîntrebat la întrebarea zilei. Omul are păreri ca și cum ar fi buricul în industria jocurilor de noroc.

Site-ul pe care îl folosește ca pe un breloc al industriei nu-i mai ajunge, așa că Ghiță al nostru s-a urcat pe contul de LinkedIn. A scris în engleză, ca să-l înțeleagă și CAP-iștii de la Vășcăuți.

Într-o postare prea lungă și prea obositoare pentru a merita să fie reluată în întregime, fostul consilier pretinde că i s-a cerut părerea de către diverși operatori naționali și străini în legătura cu legea lui Simonis.

Concluzia lui Ghiță taie ca lama briciului: un „disaster”, vere!

Omite că nu mai are niciun rol în piață, legănându-se într-o funcție onorifică la ROMBET, asociația organizatorilor de jocuri de noroc. Urmează să fie deposedat și de asta.

În sugerăm distinsului consilier să dezbată tema și s-o rezolve într-o ședință extraordinară la „Ora de gambling” sau să-l roage pe Ciucă să-l repună în drepturi pe senatorul păcănelelor, ca să refacă tripleta de aur cu Alin Teodor și cu Silviu Pocora, ca să rezolve cazul.

Nu de alta, dar rămâne BMM fără clienți, căci i se duc contractele de consultanță, iar altele nu mai poate găsi, nemaiavând nicio intrare la boardul ONJN.

Ar putea să scrie în Casino Magazin că Playresponsibly este în spatele legii, ca să le rupă cifra de afaceri lui Ghet’S Bet și Powerbet, clienții lui spirituali.

Și, acum, starea de fapt.

În noiembrie 2021, confruntat cu plângeri penale, acuzat că a ajutat firma americană BMM pe piața metrologiei, Ghiță a fugit rupând scările ONJN. Era directorul de cabinet al lui Tiberiu Alin Teodor.

Acum, un vis îi ocupă tot timpul liber lui „Il Consiliere”.