Deontologia tacâmurilor de sute de euro a trecut, lăsând în urma sa urme maronii și senzația de penibil, penibil, penibil! De trei ori penibil! Asta au spus cei care au refuzat să participe la Gala pașilor mărunți.

Playresponsibly a anunțat de vineri că președintele Gabi Gheorghe n-o să participe la o periniță de prost gust ca, după două-trei pupături de pochemoni, să fie atras în vreun carusel foto. Și despre combinatorul Pocora am scris că nu vine, omul și-a băgat piciorul în ghips sau în petrecere și a plecat cu gânduri de trai pe sprânceană.

Chiar dacă n-au onorat boschetăria, cei doi, după ce că n-au dat nicio para, au mai și împărțit un premiu.

Ghiță, acest Alexandru cel Mare al galelor de prost gust, a dezamăgit pe toată lumea, Mihneaela și acum suspină. Alexandru a lipsit, nu-i vorbă, BMM Testlabs (ce nume, ce subliminal) și Cyberteam Solutions au mers pe mâna lui și au sprijinit deontologia cu 500 euro tacâmul.

În schimb, Rombet, unde Ghiță nu mai are nicio treabă, dar se crede onorific, a întors portofel, păstrând banii pentru treburi onorabile. Știm că Daniel conduce din umbră revista, nu-i niciun secret că aici Ghiță personal sau la îndemnul umbrei sale (Alexandru nu-și asumă, el combină) și-l pune pe acest atârnător de favoruri să-i scârție toate inepțiile pe site-ul revistei cu pricina.

Mihneaela, tot noi îți spunem, ăsta o să dispară din zona gamblingului, în curând, dacă are noroc va merge pe-o sprânceană sau va sta cu clanța-n mănă pe la BMM, eventual mai dă o tură prin Armenia.

Dar premianții de plutonul sunt de-a dreptul aleși în linia deontologiei. Ne vom ocupa de bubele lor în zilele următoare, dar nu ne putem abține să nu arătăm cu degetul:

1. Monitoring system of the year 2023 – UNIGENS este chiar firma care realiza monitorizarea operatorilor prinși de DIICOT, mai multe amanunte despre aceste dezvăluiri citiți pe site-ul nostru niște lucruri pe care nci măcar ONJN-UL NU LE ȘTIE (pe bune). Cât despre ce a primit, de ce și cum, la această gală lăsăm pentru miercuri, nu de alta dar vreo câțiva premianți chiar sunt pe lista Comitetului de Supraveghere, la zona cu contravenții.

premianti
premianti