Entertainment Expo Arena 2023, sau povestea unui dezastru anunțat, a ajuns în ultima zi, aproape pe perfuzii. Hitul acestei ediții a fost un remix după clasicul „Hai, băieți, să bem o bere, să ne luăm la revedere!”.

Felicităm președintele interimar al ONJN-ului, care nu doar ca nu s-a gândit să calce prin Romexpo, dar și-a mai luat și concediu, după modelul „piciorului în ghips”. Dom Pocora, anul trecut era sufletul petrecerii, iar anul acesta a pierdut până și oportunitatea unei poze cu Bianca.

Celebrele conferințe organizate de Dan Ghiță, pline de clișee, plictiseală, paralogii și poze studiate de sfinți, au făcut avort spontan. Cu toate că au fost anunțate într-o revistă de specialitate, a doua zi, aceeași revistă a anunțat la loc comanda.

Cristi Pascu s-a făcut partizan și luptă la baionetă. Ieri și-a luat CAP-iștii și au făcut o conspirativă în sala în care trebuia să curgă clișeele conferinței.

Reprezentații altor asociații de gambling au fost atât de discreți încât ziceai că-i un casting la „Omul Invizibil”.

Georgescu Novomatic n-a mai avut chef de nimic și s-a tirat în prima parte a zilei. Nea’ Ghețu avea un mare semn al mirării pe față și asta nu din cauză că n-o găsea pe Bianca.

Baum Bet a vândut atâtea aparate câte a cumpărat EGT. Norocul patronilor de la Baum rămân pensiunea și bucătăria ei cu bucate alese.

Doar EGT-ul tot învârtea cuțitul în rană: DJ ca la Untold, șampanie la rece, hostese pe sprânceană și cea mai lată ceafă din locație.