Playresponsibly a intrat, în cursul după-amiezii de ieri, în posesia ordinii de zi a ședinței Comitetului de Supraveghere programată miercuri, 13 martie, de la ora 14.30, la sediul ONJN din Calea Victoriei nr. 9.

Se anunță o ședință cu scântei, cu revocări de licență atât pentru producătorii de sloturi, dar, de această dată, vor fi luați la puricat și cei din mediul online, oarecum ocrotiți până acum.

Ordinea de zi conține 103 puncte (inclusiv cel de Diverse), iar pericolul stă pentru operatorii care nu sunt în legalitate la punctul 102, unde există propunere pentru restricționarea activării în România pentru cei care nu respectă regulile.

102.jpg
102.jpg

Iar o condiție obligatorie pentru a putea funcționa pe piața românească, a stabilit Guvernul Ciolacu, este mutarea sediilor din paradisuri fiscale, precum Malta, Gibraltar, în România.

Astfel, deja, 3 companii au decis să intre în reguli și să transforme formatul „Limited” din coada denumirii firmei în SRL-uri românești.

Avento MT Limited, Player Gaming Limited și Hattrick PSK au trimis note prin care au înștiințat Oficiul de înregistrarea sediului permanent în România, ca să nu-și piardă licența.

Avento MT Limited (cu domeniile atașate de internet frankcasino.ro, mrbit.ro și slotv.ro) funcționa în Malta, la fel ca și Player Gaming Limited (player.ro), în timp ce Hattrick PSK d.o.o. (casapariurilor.ro) era înregistrată în Croația.

51-53.jpg
51-53.jpg

Redacția v-a prezentat, recent, lista completă a licențiaților de pe online (o puteți consulta AICI). Două societăți au dat de probleme mari și au fost deposedate de licența primită pentru 10 ani.

Este vorba despre Manhattan și despre Baumbet, astfel că din 34 au rămas 32 de firme, în vreme ce altele vor îngroșa cât de curând rândurile falimentarelor.

Rămâneți conectați la Playresponsibly pentru a afla în exclusivitate ce companii vor avea ghinion la ședința de miercuri, 13 martie!