La Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, instituția care reglementează, avizează și controlează piața jocurilor de noroc din România, sunt în plină desfășurare evenimente importante.

Sursele Playresponsibly au primit confirmare că, în cadrul ONJN, organism aflat în directa subordine a Guvernului României, un întreg departament a fost decapitat.

Întâmplările au loc în contextul unor lupte interne de proporții, la mică distanță de schimbările petrecute la vârf, unde directorul general Tudor Simota a stat la „butoane” preț de câteva zile, premierul Nicolae Ciucă alegând să-și revoce semnătura de pe documentul de numire.

O ședință recentă a actualei conduceri a ONJN, unde șef interimar este Mihail Pocora, vicepreședinte cu atribuțiuni de președinte, a scos la iveală planurile guvernanților.

Statutul incert al poziției sale nu l-a împiedicat pe Pocora să ia o decizie curajoasă, care va agita și mai tare apele pe piața jocurilor de noroc. Pocora a dezghețat un cont asupra căruia stau ațintite toate privirile celor din domeniu.

Rămâneți conectați la Playresponsibly, pentru a afla numele personajelor spre care vrea conducerea ONJN să direcționeze sume de ordinul milioanelor de euro, precum și lista demisiilor și demiterilor din ONJN, cu reacțiile celor direct vizați.