Ori de câte ori se menționează domeniul jocurilor de noroc, în mintea fiecăruia apare lumea sclipitoare din Les Vegas. America a fost privită ca o națiune a jocurilor de noroc pentru foarte mult timp. Cu toate acestea, America nu este cel mai mare jucător din lume, așa cum ar putea crede mulți.

Clasamentul a 200 de țări de jocuri de noroc se bazează pe datele furnizate de H2 Gambling Capital. Topul ia în considerare pierderile într-un an împărțite la populația adultă. Pierderile includ suma totală pierdută la toate tipurile de jocuri, inclusiv poker, aparate de slot, curse de cai și cazinouri.

Cele mai mari țări de jocuri de noroc din lume

Australia

Jocurile de noroc sunt atât de răspândite în Australia încât banca centrală a fost determinată să majoreze ratele dobânzilor. Australia permite pariurile sportive online. Slot machines sunt jocurile preferate la Antipozi. New South Wales reprezintă jumătate din totalul aparatelor de poker din țară. Jucătorii adulți au raportat o pierdere de 1.128 USD per adult, cu 935 de jucători înregistrați pentru a fi interziși la cazinouri între 2006 și 2010. Cu toate acestea, acești jucători au fost surprinși de 1.200 de ori încălcând interdicțiile.

Singapore

Singapore și-a deschis primul cazinou în 2010, dar, de atunci, a devenit una dintre cele mai mari țări de jocuri de noroc din lume. Deschiderea cazinourilor în Singapore a creat îngrijorări în țară, majoritatea temându-se de dependențe și de pierderi. Guvernul descurajează jocurile de noroc ale localnicilor prin impunerea unei taxe de intrare de 81 USD pentru localnicii care doresc să intre în cazinou. Familiile pot, de asemenea, interzice membrilor lor să viziteze cazinourile sub „Ordine de excludere a familiei”. Cu toate acestea, aceste măsuri au contribuit puțin la atenuarea spiritului de jocuri de noroc din țară. Țara a înregistrat 1.174 de pierderi per adult în 2010.

Irlanda

Industria cazinourilor din Irlanda este complet nereglementată, deoarece țara depinde de vechea Lege a jocurilor și a loteriei, valabilă din 1956. Conform legislației irlandeze, numai cluburile membre înregistrate pot oferi servicii de cazinou. Pariurile la aparatele de noroc nu sunt permise dincolo de Xnumxpence, în timp ce premiile pentru jocuri sunt permise până la 6 șilingi. Cu toate acestea, această lege nu se poate aplica, deoarece lira irlandeză nu a fost folosită ca monedă legală. Pierderi uriașe ale adulților de jocuri de noroc, în medie de 1999 USD per adult, au forțat guvernul să inițieze legi care vor ajuta la reglementarea industriei jocurilor de noroc din Irlanda. Irlanda apare ușor în acest clasasment și pentru faptul că are o populație mic (4,99 milioane de locuitori).

Canada

Peste 75% dintre adulții canadieni au fost implicați în cel puțin o formă de jocuri de noroc. Cel mai mare număr de jucători din țară provin din Saskatchewan. Provincia are venituri din jocuri de noroc de 841 USD per persoană cu vârsta peste 18 ani. Jocurile de noroc populare din Canada includ loterie și taloane de răzuit. Popularitatea jocurilor de loterie în Canada a determinat guvernul să organizeze inițiative pentru a descuraja oferirea de tichete de loterie minorilor ca și cadouri. Canada a înregistrat pierderi de jocuri de noroc de 568 USD per adult. Prima țară din Europa este Finalda.

Top 10

1        Australia       1,288.00$

2        Singapore     1,174.00$

3        Irlanda         588.00$

4        Canada        568.00$

5        Finland         553.00$

6        Italia            517.00$

7        Hong Kong   503.00$

8        Norvegia         448.00$

9        Grecia          420.00$

10      Spania          418.00$