În acest iulie de foc, apele sunt mai agitate ca oricând la Fortuna Entertainment Group (FEG), care se află în plină „curățenie de vară”.

Mai mulți directori, asistenți și manageri sunt pe cracă, după ce au obținut rezultate slabe, iar activitatea agențiilor întâmpina din ce în ce mai multe probleme și reclamații de la clienți.

Drept dovadă este și faptul că de la începutul anului, FEG s-a aflat de fiecare dată pe ordinea de zi a Comitetului de Supraveghere al ONJN.

Șefimea se simte amenințată. După ce l-a „executat” pe Constantin Manolache, head of HR, polonezul a pus ochii și pe Sorina Marcea, manager pe zona Teleorman și Argeș.

De furia managerială a lui Konrad Komarczuk, managerul general pe Polonia și pe România, - zis Sobieski n-a scăpat nici Ionuț Ioniță, head of retail, căruia nimeni, până acum, nu i-a verificat serios activitatea.

Rămâne de stabilit soarta lui Gabriel Ciprian Selea, manager regional, care a tot umblat și cu „maimuța” prin agențiile partenere din provincie, producând bani personali, dar aducând prejudicii de imagine companiei.

Selea, director de zonă, este prieten al doamnei Marcea și cel care a plimbat câteva aparate Novomatic, care ofereau câștiguri doar cu camerele de supraveghere oprite.