Direcția Generală de Supraveghere și Control din ONJN, Serviciul Teritorial Vest, a luat urma operatorului SC Red Sevens SRL, inspectorii descoperind nereguli la punctul de lucru din comuna Biled, nr. 416, județul Timiș.

Red Sevens a mutat trei aparate de sloturi din Biled la depozitul său din Oradea fără respectarea procedurilor, nefiind notificat în prealabil ONJN-ul cu 5 zile înainte de mișcare, așa cum prevede legea.

Apoi, o sesizare formulată de un jucător pe 2 ianuarie arată cu probe că managerul de la locația respectivă i-a refuzată plata unui câștig de 89.800 de lei.

În nota explicativă oferită pe 30 ianuarie, Nagy Kalman, directorul societății, a motivat că „a avut o suspiciunea de fraudă”.

Probabil, unul dintre cele 3 aparate care i-a dat câștigul uriaș clientului se află printre sloturile transportate în depozit.

Regulamentele obligă achitarea câștigurilor în termen de 3 zile lucrătoare. Operatorul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar la ședința de astăzi, 15 aprilie, are propunere de suspendare a activității până la 6 luni pentru cele 3 aparate, pe care oricum nu dorea să le mai folosească.