O altă „oaie neagră” iese, astăzi, în calea Comitetului de Supraveghere al ONJN. Se numește Power Bet și este operat de firma Power&Fabulous Games SRL. Compania nu este deloc așa cum o descrie numele.

Organizatorul de jocul de noroc tip slot-machine merge apăsat pe lângă lege. Conform unui raport întomit de agenții ONJN, doar într-un singur an, un număr de 678 de controale s-a lăsat cu 25 de sancțiuni, totalizând 290.000 de lei.

Inspectorii au găsit nereguli la agenții din toată țara: Bistrița, Tulcea (foto jos) și în Arad (foto jos). Sunt probleme organizatorice interne, dar și eterna infracțiune cu minori prinși jucând în agenții. Și nu unul, ci mai mulți minori într-o singură locație. La ședința de astăzi, oamenii legii propun suspendarea activiții pentru punctul de lucru din Arad.

tulcea.jpg
tulcea.jpg

Au copiat Superbet

Ca și caracteristică generală, cei de la Power Bet sunt din aceeași categorie cu Total Bet: pleacă la drum cu un soft și un număr de agenții necesare pentur a fi îndeplinite condițiile de licențiere și de autorizare, apoi fac doar colaborări, fără nicio investiție.

Se pare că Power Bet este o facțiune din Total Bet, ambele fiind originare din zona Argeș.

Deși merg cu afacerea în special pe zonele sărace și foarte sărace ale țării, la debutul pe piață, cei de la Power Bet au făcut o „hoție” de marcă de toată jena: au imitat fontul, culorile și dispunerea literelor pe siglă la fel ca ale Superbet-ului. Între timp, și unii, și alții au făcut un rebranding de siglă.

La online, site-ul powerbet.ro este operat de Power&Fabulous Games, companie cu sediul în Hințești (Moșoaia), Pitești, din judetul Argeș. Am încercat să contactăm Power Bet, dar compania nu deține niciun contact pe site.

power1.jpg
power1.jpg

power2.jpg
power2.jpg