Conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc plănuiește să dea o fugă până în Anglia, unde, în perioada 7-9 februarie 2023, are loc ICE London, cel mai important eveniment destinat jocurilor de noroc.

Președintele Oficiului, Mihail Pocora, i-a făcut invitația să-l însoțească în inima Regatului britanic lui Sebastian Ionescu, director general la Direcția Generală de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc.

L-a asigurat pe subastern că ONJN va plăti totul, inclusiv cazarea și transportul, deși evenimentul nu reclamă prezența instituțiilor publice, fiind destinat operatorilor privați.

O lasă acasă pe Lilia Marin

Alegerea lui Pocora este cel puțin surprinzătoare. El refuză să se lase însoțit de Lilia Marin, directoare generală la Direcția Generală de Management, sau de aghiotantul său, „vicele” Narcis Godeanu, pentru a „strânge” relațiile cu Ionescu.

Încurcate sunt căile Domnului, căci Sebi Ionescu, actual director general la Direcția Generală de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc, potrivit site-ului oficial al autorității, are alte afinități în Oficiu.

Iar aici nu vorbim doar despre Luciana Păcurariu, consilieră la departamentul Joc Responsabil, pe care oficialul o sufocă trimițându-i inimioare pe Instagram pentru prestațiile artistice ale acesteia pe ringul de dans, nicidecum pentru activitatea de la birou (AICI, detalii).

Marius Sebastian Ionescu este un fost președinte al ONJN socotit apropiat de directorul general Tudor Simota, cel pe care „il interimare” Pocora l-ar vrea alungat din instituție, provocându-i pentru moment o auto-suspendare.