Vechea și noua conducere a ONJN a ieșit la iveală, săptămâna trecută, cu prilejul unor mese festive pe care industria jocurilor de noroc și le-a organizat: ei au centrat, ei au dat cu capul!

Prezența în public a șefilor s-a făcut în lumina prietenoasă a unor așa-zise gale, în fapt niște șușanele la care locul în sală s-a plătit ca la nunta cu dar.

Vom reveni asupra ceaa ce au conținut evenimentele de final de an, acum ne focusăm pe asistență.

Taberele rivale s-au ocolit (Odetta Nestor n-a vrut să dea ochii cu Dan Ghiță). Invitat să ia cuvântul, deși și-a pierdut rangul, Silviu Pocora n-a fost lăsat cu mâna întinsă de foștii prieteni.

Acuzat că ticluia și aranja, punând la cale diverse sforării, cu o anumită parte a pieței (AICI, detalii), fostul interimar, acum doar „vice”, nu s-a dezmințit: a băut șampania tot cu Ghiță - BMM și cu Georgescu - Novomatic.

Cum spuneam, nu lăsăm lucrurile nelămurite. Doar spicuim din cuprins: pentru un bilanț cât mai favorabil, organizatorii au găsit un premiu și pentru Betmen - cel mai bun start up.

Dar, nu s-a luat în seamă un lucru banal, dar esențial: Betmen nu are încă licență pt sloturi. Ba mai mult, nu prea are nici sloturi. Totuși, 1000 de euro au avut și ei pentru premiu.

Cum spuneam, ei au destupat șampania, culisele și paharul de vorbă vi le servim noi!