Nu există ședință a Comitetului de Supraveghere în care să nu fie menționați pe ordinea de zi anumite firme ale unor operatori cu „bube”. Este cazul celor de la Pari Bet Total SRL, despre care Playresponsibly a tot scris. La ședința de marți, 13 februarie, compania cu sediul în Pitești a ocupat două puncte pe lista cu „băieți răi”, cu un caz la Târgu-Jiu și unul într-o comună din Vâlcea.

paribetcara.jpg
paribetcara.jpg

Respectiva societate acționează cu predilecție în provincie, acolo unde se comit și cele mai multe infracțiuni. Pari Bet Total SRL, care stă în spatele brandului Total Bet, activează predilect în zonele Argeș, unde își are sediul, Târgu Jiu, Vâlcea, Dâmbovița.

N-au prezentat imaginile la control

La adresa din Târgu-Jiu, unde Poliția a găsit doi minori, inspectorii Oficiului n-au primit ce au cerut la control.

La audierea de peste două zile a reprezentantului împuternici al organizatorului, Pari Bet a refuzat să prezinte înregistrările video care indicau fără tăgadă prezența minorilor în agenție.

Respectivul, Daniel Marius Nicolae, a motivat că „a trecut o perioadă mare de timp de la data indicată și acestea nu se mai află stocate în memoria DVR-ului”, indică nota întocmită de inspectori și trimisă Comitetului, pe care Playresponsibly v-o prezintă, parțial, mai jos.

Minorii au fost descoperiți pe 19 decembrie 2023, iar controlul inspectorilor a avut loc pe 10 ianuarie 2024. Iar Poliția obligă ca imaginile din DVR să fie conservatr pentru un număr de 20 de zile, ONJN neavând niciun amestec într-o astfel de discuție.

„Tehnic vorbind, în multe locații, hardurile din DVR-uri sunt ieftine și nu pot stoca pentru prea mult timp, până să înceapă să se rescrie”, ne spune un specialist în metrologie.

Nu este totul. La razia din Gorj, Pari Bet a fost găsită „combinată” cu un alt nume de poveste din industrie, Caradune Games SRL. Iar faptele recente arată că nu e prea bine să fii încurcat cu firma fraților Poiană, care a fost nominalizată la ședința de pe 13 februarie a Comitetului cu probleme la 18 aparate slot-machine, cu acuzația că le-a măsluit intrările și ieșirile.

paribetcaradune.jpg.[1]
paribetcaradune.jpg.[1]

Pari Bet este amendată la foc automat pentru nereguli depistate, dar încă n-a picat din picioare. Amenzile însumează 280.000 de lei, iar societatea are bani să le achite. În toată țara, în urma celor 626 de controale efectuate în perioada 1.01.2023-11.01.2024, Pari Bet Total SRL a încasat 21 de sancțiuni.

pariamenzi.jpg
pariamenzi.jpg

Pentru cine are îndoieli că Pari Bet Total SRL nu se află în spatele brandului Total Bet, aducem următoarea dovadă. Pe site, la datele de contact, site-ul de pariuri totalbet.ro virează automat către către compania cu sediul în Pitești, la adresa Bd. Republicii nr. 148.

pariidentificare.jpg
pariidentificare.jpg

totalidentif.jpg
totalidentif.jpg

Amendată cu 15.000 de lei în urma problemelor găsite, Pari Bet s-a prezentat pe 12 ianuarie cu dovada plății sumei de 5.000 de lei.

amendapari.jpg
amendapari.jpg