Mihaela Boțilă, șefa de la Joc Responsabil, departament din cadrul ONJN, rămâne în cadrul instituției, după ce a picat, din nou, examenul de intrare la Institutul Național de Magistratură.

Mihaela Boțilă, care pe site-ul ONJN și-a trecut ca nume de familie - Petre, era pe lista persoanelor care vor să-și schimbe locul de muncă.

„Legat de persoana de la Joc Responsabil (n.r. - Mihaela Boțilă), eu nu am obligat pe nimeni să-și dea demisia. Nu pleacă sub nicio formă pentru că i-a impus conducerea”, a comentat situația președintele Mihail Pocora, acum câteva săptămâni.

Ghinion mai mare este pentru subalternii din departamentul Joc Responsabil, care sperau ca prin plecarea avocatei Boțilă, încadrată ca șef serviciu la Serviciul Promovare Joc Responsabil, să le vină un șef mai blând, jurista fiind foarte dură atât în limbaj, cât și în tonalitate.

A picat și în 2017

Mihaela Boțilă, lansată în Strehaia, Mehedinți, potrivit avocatro.net, tot susține examenene pentru a deveni judecătoare.

În 2017, a picat proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice, informează Consiliul Superior al Magistraturii. Din 1029 de candidați, s-a clasat pe locul 319, cu un punctaj de 60.