Începem o serie de dezvăluiri despre complicatele strategii care se țes la nivelul conducerii ONJN, în spatele ușilor închise. Cine credea că unul de talia lui Silviu, om cu doctorat luat pe bune la Școala Vieții, este păpușat de o femeie?

„El Interimare” are target-uri și planuri precise pentru personalul din instituție, iar instituțional se vede un reformator. Președintele se pricepe bine, bine la munca low a ONJN. El știe să facă un control profitabil, să fie o gazdă perfectă la Zori de Zi sau să se mufeze, pe ici, pe colo, prietenește.

Dar, pentru a conduce ONJN și a păstori piața jocurilor de noroc ai nevoie de mai mult de un dram de noroc. Iar din punctul acesta, începi să apelezi la oamenii de încredere. Și cine să fie mai de încredere decât o Doamnă care lucrează la Administrația Prezidențială și care ține la tine ca la un copil, domnul Silviu?!

Ei bine, această Doamnă îi recomandă d-lui Pocora o cunoștiință cu multă experiență în aparatul de stat și cu care Siviulică ar putea face echipă. 

De remarcat că, public, funcționarul venit să facă echipă alături de El Presidente este un bun profesionist, dar fără semnalmente sociale.

Adică: nici așa și nici așa, știm doar doar că o cheamă Lilia Marin. Doamna despre care scriam că merge, lunar, cu serviciul, pe la mai multe instituții. Acum am găsit-o pe cai mari la ONJN și cu președintele pe cel alb.

Mâine, prezentăm primul episod, despre organizarea schimbărilor.