Firma Automatic Leisure SRL, cu licență valabilă (îi expiră abia pe 30.09.2029) și 163 de autorizații de exploatare a sloturilor, a oprit motoarele, răpusă de suprataxarea impusă de Coaliția PSD-PNL.

Prin semnătura lui Ioan Cercega, compania din Timișoara a informat ONJN că și-a încheiat activitatea începând cu 1 ianuarie 2024 și că nu-și poate achita datoriile.

În compania din vestul țării apar 3 asociați: Ioan Cercega, Radu-Francesco Cercega și italianul Pietro Serventi, iar primul are rol și rol de administrator.

automatic.jpg
automatic.jpg

Compania are sechestru pe 84 de aparate, ale cărei serii sunt înșirate într-un document expediat către ONJN. Ele nu mai funcționează de pe 12 decembrie 2023.

Firma este în picaj și a început procesul de insolvență, iar dosarul se află pe masa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Automatic are de achitat o sumă uriașă ca taxe de autorizare. Mai exact, suma de recuperat de către stat este de 1.852.953 lei. 

debit.jpg
debit.jpg

Numai pentru trimestrul IV din 2023, suma de plătit plus taxa de autorizare pe luna decembrie, în dreptul celor 41 de posturi, se ridică la o valoare imensă: 768.762 lei. 

platileleisure.jpg
platileleisure.jpg

SC Automatic Leisure and Gaming SRL a informat că a încheiat activitatea și că n-are de unde plăti. Astfel, statul rămâne cu buza umflată.

leisure.jpg
leisure.jpg