Comitetul de Supraveghere, în ședința de ieri, a tăiat în carne vie, lăsând fără licență 19 companii din domeniul jocurilor de noroc. O singură firmă s-a salvat in extremis, potrivit surselor Playreponsibly. Societatea se numește Nagra Gaming SRL.

La controlul inspectorilor ONJN, ca reprezentat al firmei din Afumați s-a arătat Florin Minea. Compania își achitase taxele aferente lunii februarie (motivul controlului), dar a prezentat restanțe la plata garanției de 800.000 de euro.

nagrplati.jpg
nagrplati.jpg

Cumva, Nagra a reușit să obțină păsiure din partea Comitetului, după ce a promis că va achita cei 4.000.000 de lei garanție. În primă fază, s-a scuzat că n-are suma toată, prezentat la control un extras în care apărea că deține doar puțin sub 300.000 de lei.

Playresponsibly a vrut să afle cine este enigmatica firmă care s-a salvat de la „execuția” Comitetului. Am găsit ca administrator o persoană de naționalitate germană, Erika Rajski.

Compania cu o vechime de 12 ani are mai multe puncte de lucru și o cifră de afaceri de peste 62 de milioane de lei în 2022, în creștere cu 20 de milioane față de 2021. Totuși, a raportat pierderi de peste două milioane de lei în 2022, având un număr de 155 angajați.

De asemenea, în documente apare și numele firmei Herecotondo Financial LTD, înregistrată într-un paradis fiscal. Mai jos, informațiile găsite de redacție pe portalurile publice.

nagra1
nagra1

nagra2
nagra2

nagra3
nagra3

nagra4
nagra4

nagra5
nagra5