Playresponsibly a scris despre încâlcitul ghem de interese care funcționează în cadrul Direcției Generale de Autorizare Jocuri de Noroc din cadrul Oficiului Național, condusă de Mihăiță Ruiu, director aflat în sfera de influență a unor femei puternice din subordine, susțin sursele noastre.

Fără a oferi nume, întrucât nu au fost produse probele necesare acuzării, redacția a consemnat denunțul făcut pe e-mail de un operator, care susține că a oferit drept „atenție” un televizor marca Samsung unei angajate din departamentul amintit.

„Ce credeți? Imediat, în departament, cineva anume a intrat în concediu. Și-a băgat piciorul în ghips. Vrea să câștige timp, ca să se potolească apele”, spune sursa Playresponsibly din cadrul ONJN. Tactica nu este nouă.

Expresia „și-a băgat piciorul în ghips” datează din perioada Revoluției din 1989. Atunci, generalul Victor Athanasie Stănculescu a fost acuzat că și-a pus intenționat piciorul în ghips, ca să nu fie nevoit ia anumite decizii importante, în calitate de șef al Armatei Române.

Astfel, „băgatul piciorului în ghips” a devenit în timp sinonim cu fuga de răspundere.

În continuare, răspunsurile directorului Mihăiță Ruiu la întrebările formulate de Playresponsibly se lasă așteptate.