Loteria Română, care tocmai a anunțat că a dat marele câștig la jocul 6/49 pe un bilet simplu în Pitești (peste 7,32 milioane de euro, dați pe un bilet pe care s-a mizat 24,5 lei), a fost prinsă că a încalcă legea la o distanță de circa 220 de kilometri, în Gorj.

Se vede treaba că Loteria a împrumutat metehnele operatorilor privați și apare tot mai des la judecata Comitetului de Supraveghere al ONJN. 

La ședința de mâine, 27 februarie, Direcția Generală de Supraveghere și Control are propunere de suspendare a activității pentru 6 luni a activității de loterie pentru 10 mijloace de joc.

loteriemotru.jpg
loteriemotru.jpg

Un control efectuat de inspectorii Serviciul Teritorial local pe 25 ianuarie, după ce polițiștii călcaseră incinta, au identificat prezența a 3 minori în spațiul respectiv. „Conform constatării organelor de poliție, minorii jucau la un aparat slot machine, având credit 820 de lei”, scrie în notă.

motruagentie.jpg
motruagentie.jpg

În explicațiile oferite senin de angajata agenției, Tudorița Teleșpan, apare motivul că era ocupată să proceseze un bilet de loterie și nu i-a observat pe minori. Apoi, a precizat că minorii au voie în locație, fiind o locația care funcționează ca o cafenea. Așadar, Loteria funcționează într-un spațiu în care le este permis accesul minorilor, o altă infracțiune.

cafeamotru.jpg
cafeamotru.jpg