Guvernul susține că s-a lăsat pe mâna profesioniștilor când a scos pe piață măsurile fiscale de natură să salveze de la faliment economia țării, dar care, se vede treaba, mai tare o bulversează.

În domeniul jocurilor de noroc, prin Ministerul Finanțelor, Executivul a produs modificări de natură să crească încasările la Bugetul de Stat. Iar cărțile au fost făcute la ONJN, deși Ministerul Finanțelor este cel care și-au asumat proiectul.

Încă de la primele apariții în presă ale „ciornelor” ordonanței 77/2009 s-a spus că „este mâna lui Pocora”.

Ultima formă a OUG dezvăluie misterul. Numele persoanei de unde a plecat documentul este Lilia Marin, cea care ocupă, formal, funcția de director general în cadrul Direcției de Management de la ONJN, potrivit site-ului oficial.

La nivel informal, Lilia Marin este cea care conduce instituția.

Femeia a omis să-și șteargă „urmele” în momentul în care documentul a plecat din calculatorul ei, iar oricine poate vedea acum informațiile în prorietățile fișierului/documentului.

liliamarin.jpg
liliamarin.jpg

Descarcă fișierul - OUG jocuri de noroc varianta finala.pdf

„Ia uite cine face legea în țara asta, directoarea care nu știe ce vorbește”, au exclamat oameni din piață.

Nu mai este un secret că Marin este persoana care îi ghidonează mișcările lui Pocora. Directoarea nu pare că știe ce are cunoștințe temeinice despre domeniul pe care îl păstorește și unde are „meritul” că a venit pe mâna soacrei lui Silviu Pocora.

Playresponsibly i-a dedicat Liliei Marin mai multe articole, dezvăluindu-i acțiunile ascunse. Cel mai recent articol i-a arătat și chipul, cu ocazia unui interviu acordat în studioul dcnews