UPDATE 2 aprilie. Știrea a fost una de Ziua Păcălelilor și trebuie tratată ca atare. Simota este la locul lui, nicidecum la butoanele ONJN.

Lupta dusă în Justiție de Tudor Simota a dat roade. Playresponsibly informează că directorul general și-a răpus dușmanii în instanță.

Nu doar că va fi repus în funcție, dar Simota va lăsa în urmă fluierând postul de șef al Direcția Generală de Supraveghere și Control.

Oficialul a dat din coate pe linie politică și a reușit să-și asigure postul de președinte al ONJN, împlinindu-și visul la care fostul premier Ciucă l-a lăsat să viseze doar câteva zile.

Ajuns în fruntea bucatelor, Tudor Simota vrea să acționeze în judecată statul român, la CEDO, iar bun de plată este chair buzoianul Marcel Ciolacu, cel care a pus gând rău domeniului și care plătește oalele sparte de Nicolae Ciucă, care a iscălit alungarea lui Simota la 5 zile de la numire, în iunie 2022.

Iar noul bașkan vrea să conducă Oficiul după regulile lui Alexandru Lăpușneanu: „De mă voi scula, pre mulți am să popesc și eu!”.

Astfel, Pocora își poată căuta de pe acum o tarabă la care să vândă guvizi în piața de pește din Constanța, iar pe Narcis Godeanu îl așteaptă un loc în trupa de modele a lui Bote.