Mai multe persoane au fost prinse de poliție în flagrant, joi noaptea, în timp ce organizau și participau la jocuri de noroc clandestine. Totul se petrecea într-o clădire abandonată din sectorul 6 al Capitalei, scrie stirileprotv.ro.

Polițiștii de la Secția 22 au descins pe strada Pravăț din sectorul 6 al Capitalei la ora 03:00, după ce au aflat că într-o clădire dezafectată a unei foste cafenele se desfășoară ilegal jocuri de noroc. Polițiștii au legitimat 23 de persoane, care paticipau la jocuri de poker și de rummy.

Cu toții au fost amendați de două ori - o dată pentru că nu au respectat regulile de distanțare impuse de pandemie, iar a doua oară pentru faptul că jucau jocuri de noroc ilegal. În total, indivizii cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani au primit amenzi în valoare de peste 46.000 de lei.

Polițiștii au confiscat, de asemenea, sumele de 3.650 de euro, 400 de dolari și 2.000 de lei, dar și șapte pachete de cărți, jetoane de poker, table și cutii de rummy pe care le-au găsit în interior.

Persoanele respective au mai fost prinse și în vară de polițiști practicând astfel de jocuri ileale. Atunci, oamenii legii au confiscat de la ei 10.000 de euro.