Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Anunțată în premieră de playresponsibly pe 5 iunie, mutarea privind noul sponsor al Ligii Profesioniste de Fotbal a României a fost confirmată vineri, 25 iunie.

Astfel Casa Pariurilor, parte a concernului FEG Fortuna (care conține și casa de pariuri Fortuna), pierde contractul pe care-l avea în derulare până în 2026, iar noul sporsor al LPF, organism care organizează Liga 1 la fotbal, va fi Superbet.

Parteneriatul cu Superbet a fost semnat pe o perioadă de doi ani. Practic, Superbet duce mai departe înțelegerea cu LPF lăsată baltă de Casa Pariurilor, care riscă să achite o sancțiune de 500.000 pentru întreruperea contractului.

Am convingerea că unirea forțelor noastre se va concretiza într-un efort de echipă care va aduce rezultate excelente pentru toți cei implicați și, mai cu seamă, pentru fotbalul din Liga 1 și pentru numeroșii săi fani”, a comunicat, cu limbaj de plenară, Gino Iorgulescu, președintele ligii.

La momentul respectiv, playresponsibly a oferit inclusiv detalii despre contractul care lega Casa Pariurilor de LPF. Aceasta vărsa în conturile ligii suma de 2,5 milioane de euro anual, începând cu stagiunea 2019-2020.

Noul parteneriat dintre Superbet și LPF va fi mediatizat pe 1 iulie, când la sediul Ligii se va trage la sorți țintarul pentru sezonul 2022-2023.