În curtea liberalilor, nu este limpede în ce direcție curg apele, când se raportează la jocurile de noroc. În acest moment, la PNL se cântă pe mai multe voci.

În timp ce Alina Gorghiu se bătea cu pumnul în piept că a rezolvat problema publicității în domeniu, la puțin timp a venit colegul său de partid, Rareș Bogdan, și susținut varianta radicală, îmbrățișată de Opoziție, conform căruia reclamele ar trebui eliminate definitiv din spațiul public.

Deși aplaudă actuala lege, prezentată mult fast de către Alina Gorghiu, Guvernul n-a fost de acord, în primă fază, cu legea de modificare a OUG 77/2009 în forma propusă de USR. 

Într-o notă de fundamentare, oficialii de la Palatul Victoria au distrus inițiativa parlamentară inițiată de deputata USR Diana Stoica, motivând de ce nu susțin modificările la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 77/2009.

Playresponsibly a făcut rost de punctul de vedere al Puterii, asumat prin semnătură de premierul Nicolae Ciucă. De la Palatul Victoria li se reproșa celor care vor să modifice actul normativ că nu există un studiu de impact și nici norme tranzitorii.

Documentul a fost trimis către Biroul permanent al Senatului, pe adresa vicepreședintelui, primind număr de ordine luna trecută, înainte ca legea să-și înceapă parcursul legislativ.

guvernul.jpg
guvernul.jpg