Agențiile Get's Bet apar cu regularitate pe lista cu probleme inițiată de ONJN, dar sancțiunile întârzie.

Brandul a „fentat” Extraordinara de ieri, dar ar putea apărea la următoarea ședință ordinară a Comitetului de Supraveghere.

Pare că o forță divină îl tot protejează pe afaceristul Sandu Ghețu, deși companiile sale nu lipsesc de pe nicio ordine de zi a Comitetului.

Știam că nea Sandu avea asigurată prietenia cu Dan Ghiță și cu Silviu Pocora, însă trioul a fost de ceva vreme destructurat.

Gruparea a pierdut butoanele. În primă fază, s-a transformat în binom, până când și Pocora a fost zburat din instituție.

Deși brandul său tronează pe multe agenții, Sandu Ghețu apare în anumite locații doar cu pariurile în cotă fixă.

Iar licența de sloturi aparține altor companii (spre exemplu, „concubinajul” cu Power & Fabulous Games SRL în Crângul buzoian).

În afara unor posibile jocuri de culise, rămâne singura explicație logică pentru care compania care deține Get's Bet nu și-a pierdut încă licența prin revocare de către Comitet.

Control la Cernica pe 30 aprilie, la două zile de la intrarea în vigoare a legii

Reclamațiile concurenței curg însă la adresa Get's Bet. Am prezentat cazul din Moldova și o situație de la Constanța.

Un control operativ făcut de inspectori pe 30 aprilie la o agenție din Cernica, de la marginea Capitalei, ar fi descoperit nereguli chiar la Club King SRL, firma de păcănele a brandului, care avea aparatele în priză.

Iar asta în pofida faptului că legea Simonis intrase în vigoare începând cu 28 aprilie. Agenții ONJN și-au făcut treaba (vezi procesul verbal de mai jos), rămâne de văzut dacă firma va fi atinsă de ghilotină.

Conform recensământului efectuat în 2021, populația comunei Cernica se ridică la 11.871 de locuitori, în creștere față de recensământul anterior, din 2011, când fuseseră înregistrați 10.886 de locuitori.

Astfel, păcănelele trebuie aruncate din toate agenții și barurile din localitatea ilfoveană.

P.S. Se pare că inspectorii ONJN și-au făcut doar pe jumătate treaba. Procesul verbal postat mai jos n-a ajuns încă la ONJN, iar acum se încearcă cu disperare recuperarea lui. Totul arată ca o scrisoare pierdută, cu anumite persoane dornice să-l salveze, cu orice preț, pe nea Ghețu.

pacagets
pacagets

pv2
pv2

Citește și:

Sandu Ghețu predă frâiele la Club King SRL. Administrator nou și alt sediu pentru firmă

Club King și-a schimbat administratorul și sediul, nu și năravul. Probleme în Crângul buzoian

Probleme, nea Ghețu? Club King, prins în ofsaid pentru un câștig de 40.000 de lei