De pe ordinea de zi a Comitetului de Supraveghere de astăzi, 13 februarie, nu lipsesc clienții obișnuiți, Caradune, Red Sevens, Digital Slots, Hattrick, Slot Arena, Power & Fabulous Games, Pari Bet, precum și SC King Club SRL, pe care îl vom lua la puricat în articolul de față.

King Cluj are o propunere de suspedare a 5 autorizații de exploatare în Iași, la o locație de la Bulevardul Nicolae Iorga.

kimgclujiasi.jpg
kimgclujiasi.jpg

Într-o locație în care Pari Bet avea deja pariurile în cotă fixă suspendate funcționau păcănele în neregulă. La agenția din Moldova, King Cluj a fost găsită cu un număr de 5 aparate pe „fals”.

Inspectorii au dispus ridicarea autorizației pentru respectivele păcănele, care nu erau operate în condițiile prevăzute. Mai exact, locația nu era propice desfășulării unei astfel de activități. Plus o amendă de 25.000 de lei pentru că nu a reușit să „asigure menținerea condițiilor avute în vdere la autorizare pe întreaga perioadă de valabitate a autorizațiilor, respectiv condiția de a fi exploatate într-o locație autoriată pentru activitatea de jocuri”.

notaking.jpg
notaking.jpg

Agenții Oficiului cer Comitetului suspendarea autorizațiilor de exploatare și au atașat un proces verbal de constatare în care enumeră neregulile identificate.

constatariclub.jpg
constatariclub.jpg