Federația România de Fotbal (FRF) a trimis recent o adresă către firma Hattrick Bet SRL, pe care operează Casa Pariurilor, pentru a lua urma unui angajat de-al său. Este vorba despre Constantin Semen, care ocupă funcțiile de președintele al Comisiei de Apel Gorj, Comisia de Fair-Play al AJF Gorj, precum și cea de delegat din partea FRF.

Federația susține că Semen a fost sancționat de Agenția Națională de Integritate (ANI) cu suma de 50 de lei pentru nedeclararea sumei de 720 de lei, provenită din jocuri de noroc.

Nu a jucat la pariuri, asa susține. În plus, de pe contul cu numele lui nu s-au efectuat tranzacții. A depus adresa de la agenție, că nu a fost folosit contul. În ceea ce privește amenda de la ANI, fiind foarte mică, nu a contestat-o”, ne-a comunicat Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj. Prunariu este șeful lui Semen.

Burleanu ar fi vizitat sediul Penta

Casa Pariurilor și Fortuna sunt sponsori de nădejde la federația de fotbal. În timp ce Casa Pariurilor sponsorizează liga secundă de fotbal, competiție organizată de FRF, Fortuna dă bani pentru echipa națională.

În 2018, AJF Dolj a fost de partea lui Ionuț Lupescu în cursa acestuia contra lui Răzvan Burleanu pentru FRF. „Neamțul” a luat însă doar 78 de voturi, comparativ cu cele 168 de voturi ale lui Burleanu. Între timp, Mihai Prunariu, președintele AJF Dolj, a schimbat tabăra.

La ultimele alegeri, actualul șef al FRF a concurat singur și n-a primit niciun vot împotriva. De asemenea, n-a existat nicio abținere.

Surse din lumea pariurilor sportive susțin că, înainte să se semneze contractul dintre FRF și Fortuna, Răzvan Burleanu a fost invitat de președintele Federației Cehe de Fotbal la sediul Penta Investments, gigantul care stă în spatele Fortuna Entertainment Group (FEG).